About OE TAKAAKI
About 和歌山県果樹試験場うめ研究所
About OE TAKAAKI
About 広島大学大学院生物圏科学研究科
About SAKURAI NAOKI
About 広島大学大学院生物圏科学研究科
About YAMASAKI TETSUHIRO
About キリンビール株式会社生産本部技術開発部酒類技術開発センター
About OKUI YAYOI
About メルシャン株式会社生産SCM本部品質管理部
About ISHIHARA NORIE
About キリンビール株式会社生産本部技術開発部酒類技術開発センター
About OKAMURO MIEKO
About 和歌山県果樹試験場うめ研究所
About HOSOHIRA MASATO
About 和歌山県果樹試験場うめ研究所
About Prunus mume
About fruit
About maturation
About liqueur
About perfume component
About color
About hardness
About after ripening
About fatty acid
About carboxylate(ester)
About fruit maturity
About pericarp color
About Nankou
About Umeshu
About Fruit trees
About Fruits and processed fruit products
About General
About γ-Decalactone
About Acetic acid butyl
About Butyric acid ethyl
About 芳香成分
About 梅酒
About ウメ
About 果実
About 熟度
About 指標