Pat
J-GLOBAL ID:201403014458544782
フロクマリン類の含有量を低減したイチジクの製造方法
Inventor:
,
,
,
,
,
Applicant, Patent owner:
Agent (3):
北村 修一郎
, 山▲崎▼ 徹也
, 太田 隆司
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2009223186
Publication number (International publication number):2011067179
Patent number:5481746
Application date: Sep. 28, 2009
Publication date: Apr. 07, 2011
Claim (excerpt):
【請求項1】 イチジクを95°C〜100°Cの蒸気で加熱する加熱工程と、
前記加熱工程で加熱したイチジクの温度を35°C〜60°Cに維持して攪拌しながら乾燥する第1乾燥工程と、
前記第1乾燥工程で乾燥したイチジクを、55°C〜65°Cで乾燥する第2乾燥工程とを包含するフロクマリン類の含有量を低減したイチジクの製造方法。
IPC (1):
FI (1):
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (14)
-
抗初回通過効果化合物
Gazette classification:公表公報
Application number:特願2000-507366
Applicant:バイオアヴェイラビリティー・システムズエル・エル・シー
-
特開昭56-070096
-
特開昭61-263922
-
特開昭62-283198
-
特開昭63-084457
-
プソラレン類を含有しない天然精油の製造法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平9-139176
Applicant:長谷川香料株式会社
-
特開平3-227911
-
膜スカホールドタンパク質
Gazette classification:公表公報
Application number:特願2002-543509
Applicant:ザボードオブトラスティーズオブザユニバーシテイオブイリノイ
-
植物水蒸気蒸留水含有化粧料組成物
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2000-038919
Applicant:一丸ファルコス株式会社
-
光毒性抑制剤
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平11-125606
Applicant:日本メナード化粧品株式会社, 一丸ファルコス株式会社
-
乾燥果物・野菜食品の製造方法。
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2005-149168
Applicant:有限会社サント電業
-
果物加工食品およびその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平10-291417
Applicant:壇恵二郎
-
特開昭64-071453
-
特開昭58-031957
Show all
Return to Previous Page