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J-GLOBAL ID:201502208023072157   Reference number:15A1246211

Examination of the Educational Effects and Timing of Distribution of Printed Materials about Staple Foods, Main Dishes and Side Dishes: Survey of Fifth and Sixth Grade Elementary School Students

主食・主菜・副菜に関する学習プリントの教育効果と配布時期の検討-小学校5,6年生を対象として-
Author (4):
Material:
Volume:Issue:Page: 333-341  Publication year: Oct. 25, 2015 
JST Material Number: L7420A  ISSN: 1882-4773  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (1):
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Category name(code) classified by JST.
Food in general 
Reference (19):
  • 1) 農林水産省:「和食」がユネスコ無形文化遺産に登録されました! http://www.maff.go.jp/j/keikaku/syokubunka/ich/(2015年5月20日アクセス)
  • 2) 田中平三、坂本元子編:食生活指針(第一出版)、23-32頁(2003)
  • 3) 武見ゆかり、吉池信男:食事バランスガイドを活用した栄養教育・食育実践マニュアル(第一出版)、6-13頁(2006)
  • 4) 内閣府:食育に関する意識調査報告書(平成25年3月) http://www8.cao.go.jp/syokuiku/more/research/h25/index.html(2015年5月20日アクセス)
  • 5) 厚生労働省:国民の健康の増進の総合的な推進を図るための基本的な方針、健康日本21(第二次) http://www.mhlw.go.jp/bunya/kenkou/dl/kenkounippon21_01.pdf(2015年5月20日アクセス)
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