Art
J-GLOBAL ID:201502255303931144   Reference number:15A0574368

食品レオロジーの面白さ 第4回 食品の粘弾性

Author (1):
Material:
Volume: 43  Issue:Page: 47-50  Publication year: Apr. 15, 2015 
JST Material Number: Z0961A  ISSN: 0387-1533  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food analysis  ,  Rheology in general 
Reference (9):
  • 1) 三浦 靖,講座 食品レオロジーの面白さ 第1回 食品の物性とテクスチャー,日本レオロジー学会誌,42, 157-159 (2014).
  • 2) 三浦 靖,講座 食品レオロジーの面白さ 第2回 食品レオロジーの概要 ,日本レオロジー学会誌,42, 215-217 (2014).
  • 3) 三浦 靖,講座 食品レオロジーの面白さ 第3回 食品の流動 ,日本レオロジー学会誌,42, 265-266 (2014).
  • 4) 小野木重治,新しい線形粘弾性,化学モノグラフ32 化学者のためのレオロジー,(化学同人,東京),pp.77-94 (1982).
  • 5) 小野木重治,線形粘弾性の古典論,化学モノグラフ32 化学者のためのレオロジー,(化学同人,東京),pp.53-76 (1982).
more...
Terms in the title (3):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page