Art
J-GLOBAL ID:201602000050020409 Reference number:69A0346405
冷凍マグロ肉の肉色保持 VI 包装およびグレーズの影響
Publisher site
Copy service
Access JDreamⅢ for advanced search and analysis.
Author (1):
尾藤方通
About 尾藤方通
Search "尾藤方通"
(
東海区水研
)
About 東海区水研
Search "東海区水研"
Material:
日本水産学会誌
About 日本水産学会誌
Search "F0898A"
Search ISSN,ISBN,CODEN
Detailed information
Volume:
35
Issue:
2
Page:
218-226
Publication year:
1969
JST Material Number:
F0898A
ISSN:
0021-5392
CODEN:
NSUGAF
Document type:
Article
Article type:
原著論文
Country of issue:
Japan (JPN)
Reference (10):
1) P. GEORGE and C. J. STRATMANN:
Biachem. J.
,
51
, 418-425 (1952).
2) 松浦文雄・橋本周久・黄川田槇・山口勝巳:本誌,
28
, 210~216 (1962).
3) J. BROOKS:
Biochem. J.
,
23
, Part 2, 1391-1400 (1929).
4) 尾藤方通:本誌,
31
, 534~539 (1965).
5) 尾藤方通・本間進:本誌,
33
, 33~40 (1967).
more...
Terms in the title (5):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.
冷凍マグロ
About 冷凍マグロ
Search "冷凍マグロ"
Detailed information
,
肉
About 肉
Search "肉"
Detailed information
,
肉色
About 肉色
Search "肉色"
Detailed information
,
包装
About 包装
Search "包装"
Detailed information
,
グレーズ
About グレーズ
Search "グレーズ"
Detailed information
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM