Art
J-GLOBAL ID:201602001549496486   Reference number:71A0404247

旧式しょうちゅう醸造の微生物学的研究 II 米こうじ・生白ぬか仕込過程中の微生物相の変遷

Author (5):
Material:
Volume: 66  Issue:Page: 816-818  Publication year: 1971 
JST Material Number: F0481A  ISSN: 0369-416X  CODEN: NIJKA4  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN) 
Reference (4):
  • 1) 野白喜久雄, 塚田定清: 日本釀造協會雜誌, 53, 430 (1958)
  • 2) 玉岡寿ら: 日本釀造協會雜誌, 66, 810 (1971)
  • 3) 外池良三, 百瀬洋夫: 日本釀造協會雜誌, 56, 632 (1961)
  • 4) 玉岡寿ら: 日本釀造協會雜誌.

Return to Previous Page