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J-GLOBAL ID:201602220837999402   Reference number:16A0106605

Fascination of Food Rheology 5th lecture: Fracture of Foods

食品レオロジーの面白さ 第5回 食品の破断
Author (1):
Material:
Volume: 43  Issue:Page: 181-183 (J-STAGE)  Publication year: 2016 
JST Material Number: Z0961A  ISSN: 0387-1533  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food quality  ,  Rheology in general 
Reference (9):
  • 1) 三浦 靖,講座 食品レオロジーの面白さ 第1回 食品の物性とテクスチャー,日本レオロジー学会誌,42, 157-159 (2014).
  • 2) 三浦 靖,講座 食品レオロジーの面白さ 第2回 食品レオロジーの概要 ,日本レオロジー学会誌,42, 215-217 (2014).
  • 3) 三浦 靖,講座 食品レオロジーの面白さ 第3回 食品の流動 ,日本レオロジー学会誌,42, 265-266 (2014).
  • 4) 三浦 靖,講座 食品レオロジーの面白さ 第4回 食品の粘弾性 ,日本レオロジー学会誌,43, 47-50 (2015).
  • 5) Nielsen LE,(小野木重治訳),高分子と複合材料の力学的性質,(化学同人,東京),pp.5-7 (1976).
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