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J-GLOBAL ID:201603019777295245
パン類品質改良剤およびそれを用いたパン類の製造方法
Inventor:
,
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Applicant, Patent owner:
Agent (5):
特許業務法人アルガ特許事務所
, 高野 登志雄
, 中嶋 俊夫
, 村田 正樹
, 山本 博人
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2012259697
Publication number (International publication number):2014103901
Patent number:6018490
Application date: Nov. 28, 2012
Publication date: Jun. 09, 2014
Claim (excerpt):
【請求項1】4-ヒドロキシ-2,2,6,6-テトラメチルピペリジン-1-オキシルを有効成分とするパン類品質改良剤。
IPC (1):
FI (1):
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (3)
-
特開昭60-102134
-
電子レンジ加熱に適するパン
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-045854
Applicant:花王株式会社
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製パン改良剤及びそれを用いた製パン法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平7-278303
Applicant:オリエンタル酵母工業株式会社
Cited by examiner (3)
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特開昭60-102134
-
電子レンジ加熱に適するパン
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-045854
Applicant:花王株式会社
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製パン改良剤及びそれを用いた製パン法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平7-278303
Applicant:オリエンタル酵母工業株式会社
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