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J-GLOBAL ID:201603019804807989
ラフィノースの精製方法
Inventor:
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Applicant, Patent owner:
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Agent (3):
松本 久紀
, 松本 紀一郎
, 水野 基樹
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2011166064
Publication number (International publication number):2013027359
Patent number:5856402
Application date: Jul. 28, 2011
Publication date: Feb. 07, 2013
Claim (excerpt):
【請求項1】Bifidobacterium longum JCM1217株由来のβ-フルクトフラノシダーゼを用いて、ラフィノースと1-ケストース及びネオケストースが混在しているラフィノース含有液中の1-ケストース及びネオケストースを選択的に分解し、ラフィノースは残存させること、を特徴とするラフィノースの精製方法。
IPC (5):
C12P 19/00 ( 200 6.01)
, C13K 13/00 ( 200 6.01)
, C12N 15/09 ( 200 6.01)
, C12N 1/20 ( 200 6.01)
, C12N 9/24 ( 200 6.01)
FI (5):
C12P 19/00 ZNA
, C13K 13/00
, C12N 15/00 A
, C12N 1/20 A
, C12N 9/24
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
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ラフィノース液の精製方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平8-221899
Applicant:日本甜菜製糖株式会社
Article cited by the Patent:
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