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J-GLOBAL ID:201703016607207595
血中及び肝臓中の脂質を低減する為の組成物
Inventor:
,
,
,
Applicant, Patent owner:
,
Agent (7):
辻居 幸一
, 熊倉 禎男
, 箱田 篤
, 浅井 賢治
, 山崎 一夫
, 市川 さつき
, 秋澤 慈
Gazette classification:公開公報
Application number (International application number):2015083242
Publication number (International publication number):2016204261
Application date: Apr. 15, 2015
Publication date: Dec. 08, 2016
Summary:
【課題】血中中性脂肪の低減、肝臓中の脂質の低減のための組成物を提供する。【解決手段】アマニ水溶性食物繊維又はアマニ圧搾粕を有効成分として含有することで上記課題を解決する。【選択図】なし
Claim (excerpt):
アマニ水溶性食物繊維又はアマニ圧搾粕を有効成分として含有する、血中中性脂肪を低減する為の組成物。
IPC (3):
A61K 36/55
, A61P 1/16
, A61P 3/06
FI (3):
A61K36/55
, A61P1/16
, A61P3/06
F-Term (6):
4C088AB12
, 4C088AC04
, 4C088BA06
, 4C088NA14
, 4C088ZA75
, 4C088ZC33
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (10)
-
Int J Mol Sci., (2014), Vol. 15, No. 9, pp. 16741-16759
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Cereal Foods World, (1993) Vol. 38, No. 8, pp. 626.(abstract number 216)
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FASEB Journal, (2002) Vol. 16, No. 5, pp. A1013
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Plant Physiol Biochem., 2013, Vol.62, p.54-62
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Nahrung, 2002, Vol.46 No.2, p.83-86
-
FOOD Style 21, 2014, Vol.18 No.9, p.83-86
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