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J-GLOBAL ID:201902238766373310   Reference number:19A1240791

Food Collection Method through Sorting as Food Bank Activity: A Case Study of the Banque Alimentaire in France

フードバンク活動における食品の収集方式と品揃え形成-フランスバンク・アリマンテールの事例-
Author (2):
Material:
Volume: 27  Issue:Page: 1-10  Publication year: Mar. 31, 2019 
JST Material Number: L4254A  ISSN: 1341-934X  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food in general  ,  Urban problems,urban disaster prevention 
Reference (12):
  • 勝又健太郎(2016)「第1章 EUの共通農業政策(CAP)の変遷と新(CAP)改革(2014-2020年)の概要」農林政策研究所『平成27年度カントリーレポート:EU』:1-14. http://www.maff.go.jp/primaff/kanko/project/27cr10.html(2018年4月5日参照).\n
  • 小林富雄(2018)『改訂新版 食品ロスの経済学』農林統計出版.\n
  • 小関隆志(2016)「生活困窮者支援とフードバンク活動:フランスのフードバンクの事例調査をもとに」『貧困研究』Vol.17:112-123.\n
  • 三菱総合研究所(2016)『平成21年度 フードバンク活動実態調査報告書』.http://www.maff.go.jp/j/shokusan/recycle/syoku_loss/161227_8.html#21foodbank(2018年4月5日参照).\n
  • オルダースン(田村,堀田,小島,池尾訳)(1981)『動態的マーケティング行動』千倉書房.(原著は1965年発刊).\n
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