About KORIKI(NAGATOMO) HARUNA
About 宮崎大学大学院農学工学総合研究科
About KONDO TOMOMI
About 宮崎県経済農業協同組合連合会 開発研究所
About NAGAHAMA KIYOKO
About 宮崎大学大学院農学工学総合研究科
About FUKUI KEIICHI
About 宮崎県経済農業協同組合連合会 開発研究所
About KUROGI KATSUHISA
About 宮崎大学大学院農学工学総合研究科
About KUROGI KATSUHISA
About 宮崎大学農学部応用生物科学科
About SUIKO MASAHITO
About 宮崎大学大学院農学工学総合研究科
About SUIKO MASAHITO
About 宮崎大学農学部応用生物科学科
About SAKAKIBARA YOICHI
About 宮崎大学大学院農学工学総合研究科
About SAKAKIBARA YOICHI
About 宮崎大学農学部応用生物科学科
About 日本食品科学工学会誌
About dipeptide
About sterilization (disinfection)
About retort food
About chicken meat
About Food Analysis
About food ingredient
About amino acid
About retortable pouch
About storage stability
About Imidazole Dipeptide
About retort sterilization
About aliphatic amine
About nitrogen heterocyclic compound
About aliphatic carboxylic acid
About 鶏肉
About イミダゾールジペプチド
About アンセリン
About カルノシン
About 抗疲労効果
About chicken meat
About imidazole dipeptide
About anserine
About carnosine
About anti-fatigue effect
About Meat products
About Food heating
About Anserine
About レトルト加工
About 保蔵
About 鶏肉
About イミダゾールジペプチド
About 含有量