Pat
J-GLOBAL ID:202003021141921020

葉物野菜の生産方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (4): 永井 浩之 ,  中村 行孝 ,  佐藤 泰和 ,  朝倉 悟
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2018217073
Publication number (International publication number):2020080682
Patent number:6714233
Application date: Nov. 20, 2018
Publication date: Jun. 04, 2020
Claim (excerpt):
【請求項1】 少なくとも発芽した日から発芽後12日目に至るまでの育苗期間内において、葉物野菜の地下部に酸化型グルタチオンを施用する工程を含んでなる、完全閉鎖系環境下において葉物野菜を生産する方法であって、 前記育苗期間内における前記酸化型グルタチオンの総施用量が1株当たり0.375〜1.5mgである、方法。
IPC (5):
A01G 7/06 ( 200 6.01) ,  A01P 21/00 ( 200 6.01) ,  A01N 25/00 ( 200 6.01) ,  A01N 41/12 ( 200 6.01) ,  A01G 31/00 ( 201 8.01)
FI (5):
A01G 7/06 A ,  A01P 21/00 ,  A01N 25/00 102 ,  A01N 41/12 ,  A01G 31/00 601 A
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (2) Cited by examiner (2)

Return to Previous Page