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J-GLOBAL ID:202103005110290490
アルコールの製造方法
Inventor:
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,
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Applicant, Patent owner:
,
Agent (2):
重野 剛
, 重野 隆之
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2017125065
Publication number (International publication number):2018039779
Patent number:6939141
Application date: Jun. 27, 2017
Publication date: Mar. 15, 2018
Claim (excerpt):
【請求項1】バイオマス原料から誘導される糖類原料からフランジメタノールまたはテトラヒドロフランジメタノールを製造する方法において、ヒドロキシメチルフルフラールのアセタール中間体を経由し、50°C以上で水素化を行うことを特徴とするアルコールの製造方法。
IPC (3):
C07D 307/12 ( 200 6.01)
, C07D 307/42 ( 200 6.01)
, C07B 61/00 ( 200 6.01)
FI (3):
C07D 307/12
, C07D 307/42
, C07B 61/00 300
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (3)
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フルフラール類の生産方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2008-057297
Applicant:国立大学法人東京工業大学
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フルフラールの製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2011-089852
Applicant:積水化学工業株式会社
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カルボン酸エステル又はカルボン酸の製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願2017-125064
Applicant:国立大学法人北海道大学, 三菱ケミカル株式会社
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (1)
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Izvestiya Akademii Nauk SSSR, Seriya Khimicheskaya, 1977, Vol. 9, pp. 2132-2135
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