Hu Qiuhui について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Province について
Zhong Lei について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Province について
Yang Wenjian について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Province について
Pei Fei について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Province について
Fang Yong について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Province について
Ma Ning について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Province について
Tang Xiaozhi について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing of Jiangsu Province について
Zhao Liyan について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University について
Yang Fangmei について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University について
Zhongguo Nongye Kexue について
粘度 について
GC-MS分析 について
品質特性 について
必須アミノ酸 について
カルシウム について
アミノ酸 について
弾性 について
食物繊維 について
混合比 について
食感品質 について
揮発性 について
硬度 について
最適化 について
揮発分 について
穀類 について
係数 について
輸送係数 について
度 について
栄養素 について
機械的性質 について
改変 について
Cordyceps militaris について
compounded について
extrusion について
flavors について
properties について
代謝と栄養 について
微生物代謝産物の生産 について
穀物 について
混合物 について
品質特性 について
研究 について