Lee Kyung Ha について
Division of Food Bioscience and Technology, Korea University, Seoul, 02841, South Korea について
Lee Kyung Ha について
Crop Post-Harvest Technology Division, Department of Central Area Crop Science, National Institute of Crop Science, RDA, Suwon, Gyeonggi, 16613, South Korea について
Kim Hyun-Joo について
Crop Post-Harvest Technology Division, Department of Central Area Crop Science, National Institute of Crop Science, RDA, Suwon, Gyeonggi, 16613, South Korea について
Woo Koan Sik について
Crop Post-Harvest Technology Division, Department of Central Area Crop Science, National Institute of Crop Science, RDA, Suwon, Gyeonggi, 16613, South Korea について
Jo Cheorun について
Department of Agricultural Biotechnology, Center for Food and Bioconvergence, and Research Institute of Agriculture and Life Science, Seoul National University, Seoul, 08826, South Korea について
Kim Jae-Kyung について
Advanced Radiation Technology Institute, Korea Atomic Energy Research Institute, Jeongeup, 56212, South Korea について
Kim Sae Hun について
Division of Food Bioscience and Technology, Korea University, Seoul, 02841, South Korea について
Park Hye Young について
Crop Post-Harvest Technology Division, Department of Central Area Crop Science, National Institute of Crop Science, RDA, Suwon, Gyeonggi, 16613, South Korea について
Oh Sea-Kwan について
Crop Post-Harvest Technology Division, Department of Central Area Crop Science, National Institute of Crop Science, RDA, Suwon, Gyeonggi, 16613, South Korea について
Kim Wook Han について
Crop Post-Harvest Technology Division, Department of Central Area Crop Science, National Institute of Crop Science, RDA, Suwon, Gyeonggi, 16613, South Korea について
LWT - Food Science and Technology について
α-アミラーゼ について
大腸菌O157 について
微生物 について
吸水 について
プラズマ処理 について
物理化学 について
硬度 について
プラスチック容器 について
品質 について
プラズマ について
桿菌属 について
玄米 について
物理化学的性質 について
低温プラズマ について
野菜とその加工品 について
食品照射 について
玄米 について
微生物 について
低温プラズマ処理 について
評価 について