Hernandez Helga について
Department of Sustainable Technologies, Faculty of Tropical AgriSciences, Czech University of Life Sciences Prague, Kamycka 129, Prague 6-Suchdol, 165 21, Czech Republic について
Frankova Adela について
Department of Crop Production, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources, Czech University of Life Sciences Prague, Kamycka 129, Prague 6-Suchdol, 165 21, Czech Republic について
Sykora Tomas について
Department of Quality of Agricultural Products, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources, Czech University of Life Sciences Prague, Kamycka 129, Prague 6-Suchdol, 165 21, Czech Republic について
Kloucek Pavel について
Department of Quality of Agricultural Products, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources, Czech University of Life Sciences Prague, Kamycka 129, Prague 6-Suchdol, 165 21, Czech Republic について
Kourimska Lenka について
Department of Quality of Agricultural Products, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources, Czech University of Life Sciences Prague, Kamycka 129, Prague 6-Suchdol, 165 21, Czech Republic について
Kucerova Iva について
Department of Sustainable Technologies, Faculty of Tropical AgriSciences, Czech University of Life Sciences Prague, Kamycka 129, Prague 6-Suchdol, 165 21, Czech Republic について
Banout Jan について
Department of Sustainable Technologies, Faculty of Tropical AgriSciences, Czech University of Life Sciences Prague, Kamycka 129, Prague 6-Suchdol, 165 21, Czech Republic. banout@ftz.czu.cz について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
防腐剤 について
大腸菌 について
安全性 について
消費者 について
付加価値 について
精油 について
最小発育阻止濃度 について
添加剤 について
肉製品 について
食品 について
細菌 について
忍容性 について
官能特性 について
Salmonella enterica subsp. enterica serovar Enteritidis について
ハナハッカ について
抗微生物薬 について
薬物 について
微生物 について
サルモネラ属 について
腸炎菌 について
許容性 について
Origanum vulgare について
肉製品 について
食品の分析 について
乾燥肉 について
微生物負荷 について
属性 について
オレガノ について
精油 について