Institute of Food Crops,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences,Jiangsu High Quality Rice Research and Development Center,Nanjing Branch of China National Center for Rice Improvement について
Zhao Qingyong について
Institute of Food Crops,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences,Jiangsu High Quality Rice Research and Development Center,Nanjing Branch of China National Center for Rice Improvement について
Liu Yanqing について
Institute of Food Crops,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences,Jiangsu High Quality Rice Research and Development Center,Nanjing Branch of China National Center for Rice Improvement について
Zhang Yadong について
Institute of Food Crops,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences,Jiangsu High Quality Rice Research and Development Center,Nanjing Branch of China National Center for Rice Improvement について
Zhu Zhen について
Institute of Food Crops,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences,Jiangsu High Quality Rice Research and Development Center,Nanjing Branch of China National Center for Rice Improvement について
Zhao Ling について
Institute of Food Crops,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences,Jiangsu High Quality Rice Research and Development Center,Nanjing Branch of China National Center for Rice Improvement について
Chen Tao について
Institute of Food Crops,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences,Jiangsu High Quality Rice Research and Development Center,Nanjing Branch of China National Center for Rice Improvement について
Zhou Lihui について
Institute of Food Crops,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences,Jiangsu High Quality Rice Research and Development Center,Nanjing Branch of China National Center for Rice Improvement について
Yao Shu について
Institute of Food Crops,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences,Jiangsu High Quality Rice Research and Development Center,Nanjing Branch of China National Center for Rice Improvement について
Zhao Chunfang について
Institute of Food Crops,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences,Jiangsu High Quality Rice Research and Development Center,Nanjing Branch of China National Center for Rice Improvement について
Wang Cailin について
Institute of Food Crops,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences,Jiangsu High Quality Rice Research and Development Center,Nanjing Branch of China National Center for Rice Improvement について
Xinan Nongye Xuebao について
白米 について
粘度 について
新品種 について
生産量 について
チョーク について
品質 について
収量構成要素 について
玄米 について
糊化 について
品種 について
アミロース含量 について
有意差 について
南京市 について
江蘇省 について
ジャポニカ米 について
係数 について
輸送係数 について
度 について
Rice(Oryza sativa L.) について
Semi-glutinous varieties について
Nitrogen application について
Yield について
Rice quality について
施肥法・肥効 について
窒素 について
ジャポニカ米 について
新品種 について
系統 について
収量 について