Ham Youn-Kyung について
Department of Food science and Biotechnology of Animal Resources, Konkuk University, Seoul 143-701, Republic of Korea について
Kim Hyun-Wook について
Meat Science and Muscle Biology Laboratory, Department of Animal Science, Purdue University, West Lafayette IN 47907, USA について
Hwang Ko-Eun について
Department of Food science and Biotechnology of Animal Resources, Konkuk University, Seoul 143-701, Republic of Korea について
Song Dong-Heon について
Department of Food science and Biotechnology of Animal Resources, Konkuk University, Seoul 143-701, Republic of Korea について
Kim Yong-Jae について
Department of Food science and Biotechnology of Animal Resources, Konkuk University, Seoul 143-701, Republic of Korea について
Choi Yun-Sang について
Research Group of Convergence Technology, Korean Food Research Institute, Seongnam 463-746, Republic of Korea について
Song Beom-Seok について
Team for Radiation Food Science & Biotechnology, Advanced Radiation Technology Institute, Korea Atomic Energy Research Institute, Jeongeup 580-185, Republic of Korea について
Park Jong-Heum について
Team for Radiation Food Science & Biotechnology, Advanced Radiation Technology Institute, Korea Atomic Energy Research Institute, Jeongeup 580-185, Republic of Korea について
Kim Cheon-Jei について
Department of Food science and Biotechnology of Animal Resources, Konkuk University, Seoul 143-701, Republic of Korea について
Radiation Physics and Chemistry について
γ線照射 について
ミートパティ について
放射線量 について
吸収線量 について
牛肉 について
好気性菌 について
γ線 について
豚肉 について
肉製品 について
照射線量 について
電子照射 について
電子ビーム について
ソーセージ について
品質特性 について
脂質酸化 について
食肉 について
微生物 について
照射 について
牛肉パティ について
豚肉ソーセージ について
X線 について
ガンマ線 について
電子ビーム について
食品照射 について
肉製品 について
品質特性 について
線量 について