Liu Jianjun について
Key Laboratory of Tea Science of Ministry of Education, Hunan Agricultural University, National Research Center of Engineering and Technology for Utilization of Functional Ingredients from Botanicals について
Huang Jian’an について
Key Laboratory of Tea Science of Ministry of Education, Hunan Agricultural University, National Research Center of Engineering and Technology for Utilization of Functional Ingredients from Botanicals について
Li Meifeng について
College of Food Science, Southwest University について
Li Yinhua について
Key Laboratory of Tea Science of Ministry of Education, Hunan Agricultural University, National Research Center of Engineering and Technology for Utilization of Functional Ingredients from Botanicals について
Chen Jinhua について
Key Laboratory of Tea Science of Ministry of Education, Hunan Agricultural University, National Research Center of Engineering and Technology for Utilization of Functional Ingredients from Botanicals について
Lin Haiyan について
Key Laboratory of Tea Science of Ministry of Education, Hunan Agricultural University, National Research Center of Engineering and Technology for Utilization of Functional Ingredients from Botanicals について
Liu Zhonghua について
Key Laboratory of Tea Science of Ministry of Education, Hunan Agricultural University, National Research Center of Engineering and Technology for Utilization of Functional Ingredients from Botanicals について
Hunan Nongye Daxue Xuebao. Zirankexueban について
芳香族化合物 について
官能検査 について
アルコール について
GC-MS分析 について
芳香成分 について
緑茶 について
脂肪族アルデヒド について
脂肪族アルコール について
オレフィン化合物 について
不飽和アルコール について
鎖状ジテルペン について
Xinyangmaojian tea について
Huangshanmaofeng tea について
Xihulongjing tea について
aroma constituents analysis について
花き・花木 について
植物の生化学 について
作物の品種改良 について
黄 について
芳香 について
香気成分 について
分析 について