Lim Min-Cheol について
Graduate School of Biotechnology & Department of Food Science and Biotechnology, College of Life Sciences, Kyung Hee University, Yongin, Republic of Korea について
Lim Min-Cheol について
Korea Food Research Institute, Seongnam, Republic of Korea について
Park Kyu-Hwan について
Graduate School of Biotechnology & Department of Food Science and Biotechnology, College of Life Sciences, Kyung Hee University, Yongin, Republic of Korea について
Choi Jong-Hyun について
Graduate School of Biotechnology & Department of Food Science and Biotechnology, College of Life Sciences, Kyung Hee University, Yongin, Republic of Korea について
Lee Da-Hee について
Graduate School of Biotechnology & Department of Food Science and Biotechnology, College of Life Sciences, Kyung Hee University, Yongin, Republic of Korea について
Letona Carlos Andres Morales について
Graduate School of Biotechnology & Department of Food Science and Biotechnology, College of Life Sciences, Kyung Hee University, Yongin, Republic of Korea について
Baik Moo-Yeol について
Graduate School of Biotechnology & Department of Food Science and Biotechnology, College of Life Sciences, Kyung Hee University, Yongin, Republic of Korea について
Park Cheon-Seok について
Graduate School of Biotechnology & Department of Food Science and Biotechnology, College of Life Sciences, Kyung Hee University, Yongin, Republic of Korea について
Kim Young-Rok について
Graduate School of Biotechnology & Department of Food Science and Biotechnology, College of Life Sciences, Kyung Hee University, Yongin, Republic of Korea について
Carbohydrate Polymers について
二重螺旋 について
アミロース について
脂肪酸 について
微粒子 について
結晶構造 について
自己集合 について
カルボキシ基 について
短鎖脂肪酸 について
アミロスクラーゼ について
カルボキシル基 について
アミロース微粒子 について
アミロスクラーゼ について
自己組立 について
脂肪酸 について
ブタン酸 について
ヘキサン酸 について
オクタン酸 について
多糖類 について
アミロスクラーゼ について
アミロース について
微粒子 について
短鎖脂肪酸 について