Zhang Yu について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Wang Xiaosan について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Xie Dan について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Xie Dan について
ZhongHai Ocean (Wuxi) Marine Equipment Engineering Co.Ltd, Jiangnan University National University Science Park, 100 Jinxi Road, Wuxi, Jiangsu 214125, PR China について
Zou Shuo について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Jin Qingzhe について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Wang Xingguo について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi, Jiangsu 214122, PR China について
Food Chemistry について
モノグリセリド について
反応時間 について
最適条件 について
リパーゼ について
生物活性 について
酵素 について
溶媒抽出 について
基質 について
食品 について
触媒活性 について
エタノーリシス について
分子蒸留 について
質量比 について
アルカン について
脂肪族ニトリル について
2モノアシルグリセロール について
多価不飽和脂肪酸 について
酵素的エタノーリシス について
低温結晶化 について
分子蒸留 について
動物性水産食品 について
アセトニトリル について
多価不飽和脂肪酸 について
モノアシルグリセロール について