Rchr
J-GLOBAL ID:200901007224284112   Update date: May. 16, 2020

Hatta Hajime

ハツタ ハジメ | Hatta Hajime
Affiliation and department:
Research field  (2): Applied biochemistry ,  Functional biochemistry
Research keywords  (2): 食品加工学 食品材料学 食品機能学 ,  Food Processing
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 鶏卵タンパク質の食品機能特性に関する研究
  • 鶏卵卵黄抗体(IgY)に関する研究
  • Study of Food Functionality of Egg Proteins
  • Study of Egg Yolk Antibody(IgY)
MISC (14):
more...
Books (1):
  • Hen eggs ; Their basic and applied science(共編著)
    CRC Press 1997
Professional career (1):
  • Doctor of Science
Awards (1):
  • 1994 - 日本農芸化学会技術賞
Association Membership(s) (5):
日本調理科学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本家政学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page