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J-GLOBAL ID:200901008357471922   Update date: Mar. 28, 2024

Horie Hideki

ホリエ ヒデキ | Horie Hideki
Affiliation and department:
Job title: Chief
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (7): 品質 ,  香味 ,  分析化学 ,  茶 ,  Quality ,  Analytical Chemistry ,  Vegetable
Research theme for competitive and other funds  (5):
  • 2015 - 2018 被覆茶需要に応える簡易な樹体診断法と効率的被覆作業による高品位安定生産体系の確立
  • 2002 - 2005 野菜の品質評価法の開発
  • 野菜のえぐみや渋味等についての基礎研究
  • Analysis of vegetable components
  • Quality Estimation of Tea
Papers (45):
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MISC (21):
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Books (2):
  • 野菜および茶成分の分析
    テクノシステム 2016
  • 生食のおいしさとリスク
    NTS 2013
Education (4):
  • - 1983 Osaka University
  • - 1983 Osaka University Graduate School, Division of Pharmaceutical Sciences
  • - 1981 Osaka University School of Science
  • - 1981 Osaka University Faculty of Science
Professional career (1):
  • Dr
Work history (4):
  • 2016/04 - 2019/03 National Agriculture and Food Research Organization Institute of Fruit Tree and Tea Science, NARO
  • 2001 - (独)農業技術研究機構野菜茶業研究所
  • 1990 - 野菜茶業試験場
  • 1983 - 農業環境技術研究所
Awards (2):
  • 2019/11 - 日本茶業学会 功労賞
  • 茶業技術協会技術賞
Association Membership(s) (2):
日本味と匂学会 ,  JAPANESE SOCIETY OF TEA SCIENCE AND TECHNOLOGY
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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