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J-GLOBAL ID:200901009450500360   Update date: Sep. 26, 2022

Sakurai Hidetoshi

サクライ ヒデトシ | Sakurai Hidetoshi
Affiliation and department:
Job title: Professor
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): 農産利用学 ,  食品化学 ,  Utilization of Agricultural Products ,  Food Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (14):
  • 生活習慣病に対する日本ワサビ成分の予防医学的研究
  • 生活習慣病に対するアセロラ成分の予防医学的研究
  • 生活習慣病に対するハイオレイック落花生成分の予防医学的研究
  • 生活習慣病に対するハイオレイック落花生、アセロラおよびジャンボリーキの予防医学的研究
  • マタタビ葉部の抗高脂血作用と商品化戦略
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MISC (237):
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Books (1):
  • 21世紀の健康と人間
    日本大学総長指定総合研究報告書 2000
Lectures and oral presentations  (25):
  • 急性または慢性肝障害に対するジャンボリーキ泡成分の改善効果に関する研究
    (アカデミックプラザ 2005)
  • Antioxidant activity of Acerola extracts
    (26th World Congress and Exhibition of the ISF (International Society for Fat Research), Prague, czech Republic 2005)
  • Antioxidants from peanut skins
    (26th World Congress and Exhibition of the ISF (International Society for Fat Research), Prague, czech Republic 2005)
  • Effects of antioxidants on lipid change in pet foods
    (26th World Congress and Exhibition of the ISF (International Society for Fat Research), Prague, czech Republic 2005)
  • The browning reactions of aminoacids in peanut oils and peanut butters
    (26th World Congress and Exhibition of the ISF (International Society for Fat Research), Prague, czech Republic 2005)
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Works (8):
  • 生活習慣病に対するマタタビ葉の予防医学的研究
    2002 - 2002
  • Preventive effects of components of silver vine leaves against life-style related diseaseso
    2002 - 2002
  • 生活習慣病に対する在来種落花生の予防医学的研究
    1997 - 2000
  • Preventive Effects of Components of Traditional Peanuts against Life-Style Related Diseases
    1997 - 2000
  • マタタビ葉の抗高脂血作用に関する研究
    1998 - 1998
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Education (2):
  • - 1966 Nihon University
  • - 1966 Nihon University Faculty of Agriculture and Veterinary Medicine
Professional career (1):
  • Ph.D. of Agriculture (Nihon University)
Committee career (2):
  • 2000 - 2001 日本食品工業学会 関東支部評議員
  • 1989 - 1990 日本農芸化学会 関東支部幹事
Association Membership(s) (5):
日本農芸化学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本食品工業学会 ,  日本香辛料研究会 ,  凍結乾燥研究会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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