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J-GLOBAL ID:200901030572175701   Update date: Sep. 18, 2022

sumiko higami

sumiko higami
Affiliation and department:
Papers (26):
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Books (5):
  • 子どもの食と栄養
    光生館 2015 ISBN:9784332020967
  • ハンバーグステーキの焼成方法
    文教出版 2012
  • 子どもの食と栄養
    光生館 2011 ISBN:9784332020882
  • 新版小児栄養
    光生館 2006
  • 小児栄養
    光生館 2000
Lectures and oral presentations  (28):
  • 微細米粉を用いたシフォンケーキの物性
    (日本調理科学会 2017)
  • 微細米粉を用いた練り込みパイクラストの物性 その2.卵黄水による影響
    (日本調理科学会 2016)
  • 微細米粉を用いた練り込みパイクラストの物性 その1.折り回数による影響
    (日本調理科学会 2016)
  • 微細米粉を用いたスポンジケーキ作製時の粉合わせ程度が生地および製品に及ぼす影響
    (日本調理科学会 2015)
  • 微細粒粉米粉を用いたスポンジケーキの焼成時内部温度と生地や製品の特徴
    (日本調理科学会 2012)
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Education (1):
  • - 1977 Doshisha Women's College of Liberal Arts Faculty of Home Economics
Work history (6):
  • 1997/04 - 2005/03 Associate Professor
  • 1991/04 - 1997/03 Lecturer
  • 1987/04 - 1991/03 Research Assistant
  • 1985/04 - 1987/03 主任
  • 1980/04 - 1985/03 主事
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Committee career (2):
  • 2011 - 現在 日本調理科学会 近畿支部常任委員
  • 2004 - 2007 日本家政学会 関西支部委員
Association Membership(s) (5):
兵庫県栄養士会 ,  日本官能評価学会 ,  日本家政学会 ,  日本調理科学会 ,  日本栄養・食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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