Rchr
J-GLOBAL ID:200901031840523420   Update date: Sep. 15, 2023

Chino Makoto

チノ マコト | Chino Makoto
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): Natural Food Additives ,  Subsidiary Color ,  Food Color ,  Food Analysis
Papers (33):
Lectures and oral presentations  (68):
  • ゴマ草中機能性成分の局在部位について
    (日本食品科学工学会第63回大会 2016)
  • 未利用たんぱく質の有機蛍光物質への簡易化学変換に関する研究
    (日本食品科学工学会第63回大会 2016)
  • ゴマ全草中アクテオシド及びイリドイドの局在部位について
    (日本食品科学工学会平成28年度関東支部大会 2016)
  • 湘南ゴールドSGみかん及び果皮含有ソーセージ中のフラボノイド
    (日本食品科学工学会平成28年度関東支部大会 2016)
  • フラボノイド結合性蛍光プローブ DPBA によるゴマ葉ポリフェノールの蛍光発光について
    (日本食品科学工学会第62回大会 2015)
more...
Education (1):
  • - 1975 Nihon University Faculty of Agriculture and Veterinary Medicine
Work history (1):
  • Nihon University College of Bioresource Sciences, Department of Food Bioscience and Biotechnology Assistant Professor
Association Membership(s) (4):
日本食品科学工学会 ,  日本分析化学会 ,  日本食品衛生学会 ,  日本食品化学学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page