Rchr
J-GLOBAL ID:200901042824283616   Update date: Sep. 18, 2022

Hayashi Atsumi

ハヤシ アツミ | Hayashi Atsumi
Affiliation and department:
Job title: Associate Professor
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 栄養学 ,  Nutritional Science
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 食品中の機能性物質の検索
  • つくば高血圧マウスを用いた栄養学的研究
  • 血圧調節システムに関する栄養学的研究
  • Biochemical and Nutritional Studies on ADH
  • Biochemical and Nutritional Studies by Tsukuba Hypertensive mice.
Show all
MISC (21):
Books (2):
  • Nブックス実験シリーズ基礎栄養学実験
    建帛社 2009 ISBN:9784767903835
  • Nブックス実験シリーズ生化学実験
    建帛社 2009 ISBN:9784767903804
Lectures and oral presentations  (26):
  • ニコチアナミンにようる降圧メカニズムの検討
    (日本栄養・食糧学会 2009)
  • ソバより単離された降圧効果を有する新規物質(2"-ヒドロキシニコチアナミン)の定量
    (日本栄養・食糧学会 2006)
  • ソバより単離されたACE阻害物質(2"-HNA)の投与がSHRの血圧に与える影響
    (日本食品科学工学会 2006)
  • ニコチアナミンのACE阻害作用の検討
    (日本栄養・食糧学会 2006)
  • ニコチアナミンの血圧降下作用とその安全性について
    (日本農芸化学会 2005)
more...
Professional career (1):
  • 博士(学術) (東京家政大学大学院)
Association Membership(s) (4):
日本健康科学学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本栄養・食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page