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J-GLOBAL ID:200901084293719001
Update date: Sep. 20, 2022
Esaki Hideo
エサキ ヒデオ | Esaki Hideo
Affiliation and department:
Job title:
Associate Professor
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (4):
大豆発酵食品
, 食品プロセス科学
, Fermented Soybean Food
, Food Processing Science
Research theme for competitive and other funds (4):
- 1998 - 麹発酵による抗酸化力の増強
- 1998 - Antioxidative Reinforcement by Koji Fermentation
- 1989 - 大豆発酵食品の抗酸化性
- 1989 - Antioxidative Activity of Fermented Soybean Products
MISC (38):
Patents (2):
Books (4):
-
“マメ類およびその発酵食品中のポリフェノール類の抗酸化作用”、わが国におけるマメ類の研究
独立行政法人農業技術研究機構中央農業総合研究センター 2003
-
大豆発酵食品の抗酸化性
シーエムシー「成人病予防食品の開発」 1998
-
Antioxidant Activity of Fermented Soybean Products
「Recent Development of Food Factors for Disease Prevention」 1998
-
Antioxidative Activity of Fermented Soybean Products (Food Phytochemicals for Cancer Prevention I)
American Chemical Society 1994
Education (4):
- - 1975 Gifu University
- - 1975 Gifu University Graduate School, Division of Agriculture
- - 1973 Gifu University
- - 1973 Gifu University Faculty of Agriculture
Professional career (2):
- The master of agricultural science (Gifu University)
- The doctor of agricultural science (Nagoya University)
Work history (8):
- 1992 - - 椙山女学園大学 助教授
- 1992 - - Sugiyama Jogakuen University, Associate
- 1984 - 1991 Sugiyama Jogakuen University
- 1984 - 1991 Sugiyama Jogakuen University, Lecturer
- 1975 - 1984 Sugiyama Jogakuen University
- 1975 - 1984 Sugiyama Jogakuen University, Research
- Professor
- Assistant
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Committee career (3):
- 1998 - 2000 日本栄養・食料学会 中部支部 会計
- 1999 - 日本栄養・食糧学会 中部支部 評議員
- 1998 - 日本食品科学工学会中部支部 評議員
Association Membership(s) (7):
日本栄養・食料学会 中部支部
, 日本栄養・食糧学会 中部支部
, 日本食品科学工学会中部支部
, 日本家政学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本食品科学工学会
, 日本農芸化学会
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