Xiang Ya について
College of Horticulture, Qingdao Agricultural University, Qingdao Key Laboratory of Genetic Development and Breeding in Horticultural Plants について
Zhao Ruixue について
Shandong Provincial Extension Station of Fruits and Tea について
Lai Fangnong について
Institute of Reproductive Sciences, Qingdao Agricultural University について
Sun Xin について
College of Horticulture, Qingdao Agricultural University, Qingdao Key Laboratory of Genetic Development and Breeding in Horticultural Plants について
Sun Xiaohong について
College of Horticulture, Qingdao Agricultural University, Qingdao Key Laboratory of Genetic Development and Breeding in Horticultural Plants について
Dai Hongyi について
College of Horticulture, Qingdao Agricultural University, Qingdao Key Laboratory of Genetic Development and Breeding in Horticultural Plants について
Zhang Yugang について
College of Horticulture, Qingdao Agricultural University, Qingdao Key Laboratory of Genetic Development and Breeding in Horticultural Plants について
Zhiwu Shengli Xuebao について
果肉 について
フラボノイド について
ラジカル について
健康管理 について
リンゴ について
アントシアニン について
果皮 について
芳香族ニトロ化合物 について
ヒドラジルラジカル について
酸素複素環化合物 について
多価フェノール について
芳香族縮合化合物 について
ヒドロキシケトン について
ポリオール について
抗酸化剤 について
除去率 について
抽出物 について
抗酸化活性 について
red-fresh apple について
UPLC-Q-TOF-MS/MS について
flavonoids について
anthocyanin について
antioxidant activity について
食品の分析 について
赤 について
果皮 について
フラボノイド について
抗酸化活性 について
分析 について