Tan Xiaoyan について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch & Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong 510640, China について
Li Xiaoxi について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch & Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong 510640, China について
Chen Ling について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch & Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong 510640, China について
Xie Fengwei について
School of Chemical Engineering, The University of Queensland, Brisbane, Qld 4072, Australia について
Ministry of Education Engineering Research Center of Starch & Protein Processing, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety, School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, Guangdong 510640, China について
Huang Jidong について
Guangdong Zhongqing Font Biochemical Science and Technology Co. Ltd., Maoming, Guangdong 525427, China について
Carbohydrate Polymers について
結晶度 について
糊化 について
澱粉粒 について
分子鎖 について
水分 について
粘度 について
分子量 について
顆粒 について
層状組織 について
含水量 について
熱安定性 について
アミロース含量 について
湿熱処理 について
物理化学的性質 について
マルチスケール について
熱水分処理 について
パンノキ澱粉 について
マルチスケール構造 について
物理化学的性質 について
多糖類 について
澱粉 について
マルチスケール について
物理化学的性質 について
水分 について