Jiao Rui について
Center of Detection and Control of Foodborne Risk Factors, School of Food Science and Engineering, Hefei University of Technology, Hefei, 230009, China について
Jiao Rui について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Provincial Key Laboratory of Microbiology Culture Collection and Application, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, 510070, China について
Gao Jina について
Center of Detection and Control of Foodborne Risk Factors, School of Food Science and Engineering, Hefei University of Technology, Hefei, 230009, China について
Zhang Xiyan について
Center of Detection and Control of Foodborne Risk Factors, School of Food Science and Engineering, Hefei University of Technology, Hefei, 230009, China について
Zhang Maofeng について
Center of Detection and Control of Foodborne Risk Factors, School of Food Science and Engineering, Hefei University of Technology, Hefei, 230009, China について
Chen Jiren について
Center of Detection and Control of Foodborne Risk Factors, School of Food Science and Engineering, Hefei University of Technology, Hefei, 230009, China について
Wu Qingping について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Provincial Key Laboratory of Microbiology Culture Collection and Application, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, 510070, China について
Zhang Jumei について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Provincial Key Laboratory of Microbiology Culture Collection and Application, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, 510070, China について
Ye Yingwang について
Center of Detection and Control of Foodborne Risk Factors, School of Food Science and Engineering, Hefei University of Technology, Hefei, 230009, China について
Ye Yingwang について
State Key Laboratory of Applied Microbiology Southern China, Provincial Key Laboratory of Microbiology Culture Collection and Application, Guangdong Institute of Microbiology, Guangzhou, 510070, China について
Journal of Dairy Science について
致死率 について
不活性化 について
肉汁 について
生存率 について
脱脂乳 について
調製粉乳 について
走査電子顕微鏡 について
トリプシン について
微生物学 について
新生児 について
ダイズ について
全乳 について
真空凍結乾燥 について
Cronobacter sakazakii について
キーワードCronobacter sakazakii について
真空凍結乾燥 について
液体培地 について
乳製品 について
初期 について
接種 について
液体媒質 について
Cronobacter について
不活性化 について
真空凍結乾燥 について