Chen Bingyan について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian 350002, China について
Chen Bingyan について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zeng Shaoxiao について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian 350002, China について
Zeng Shaoxiao について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zeng Hongliang について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian 350002, China について
Zeng Hongliang について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Guo Zebin について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian 350002, China について
Guo Zebin について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zhang Yi について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian 350002, China について
Zhang Yi について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zheng Baodong について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian 350002, China について
Zheng Baodong について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Food Chemistry について
溶解度 について
複素屈折率 について
再結晶 について
示差走査熱量測定 について
糊化 について
均質化 について
澱粉粒 について
錯体 について
粘度 について
走査電子顕微鏡 について
膨潤 について
X線回折 について
複合体 について
物理化学的性質 について
高圧均質化 について
Lotus種子澱粉 について
グリセリンモノステアレート について
高圧均質化 について
錯体生成 について
物理化学的性質 について
植物の生化学 について
食品の化学・栄養価 について
多糖類 について
澱粉以外の多糖類 について
野菜とその加工品 について
チーズ について
高圧均質化 について
ハス について
種子 について
澱粉 について
複合体 について
性質 について