Xu Jianlan について
Institute of Horticulture,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences・Jiangsu Key Laboratory of Horticultural Crop Genetic Improvement について
Ma Ruijuan について
Institute of Horticulture,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences・Jiangsu Key Laboratory of Horticultural Crop Genetic Improvement について
Yu Mingliang について
Institute of Horticulture,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences・Jiangsu Key Laboratory of Horticultural Crop Genetic Improvement について
Zhang Binbin について
Institute of Horticulture,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences・Jiangsu Key Laboratory of Horticultural Crop Genetic Improvement について
Song Hongfeng について
Institute of Horticulture,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences・Jiangsu Key Laboratory of Horticultural Crop Genetic Improvement について
Shen Zhijun について
Institute of Horticulture,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences・Jiangsu Key Laboratory of Horticultural Crop Genetic Improvement について
Zhou Mao について
Institute of Horticulture,Jiangsu Academy of Agricultural Sciences・Jiangsu Key Laboratory of Horticultural Crop Genetic Improvement について
Guoshu Xuebao について
成長期 について
花粉 について
果肉 について
新品種 について
都市 について
交雑 について
露 について
品種 について
溶質 について
思春期早発症 について
発芽率 について
可溶性糖 について
溶解性固形物 について
肉質 について
生食 について
Peach について
New cultivar について
‘Jinlinghuanglu’ について
Early-ripening について
Yellow flesh について
早熟 について
生食 について
新品種 について
金 について
黄 について
露 について
選別 について