研究キーワード (31件):
食品
, 多孔質体
, 熱伝導率
, 熱物性値
, 臨界圧力
, 高圧
, 高温
, 内燃機関
, 燃焼
, 着火
, 噴霧
, 燃料
, 液滴
, 過熱
, 沸騰
, 蒸発
, porous material
, thermal conductivity
, thermophysical property
, critical pressure
, high pressure
, high temperature
, internal combustion engine
, combustion
, ignition
, spray
, fuel
, liquid droplet
, super heat
, boiling
, evaporation
東海流体熱工学研究会
, 自動車技術会
, 日本燃焼学会
, 日本伝熱学会
, 日本熱物性学会
, 日本機械学会
, Tokai Institute of Fluid and Heat Engineering
, Society of Automotive Engineers of Japan
, Combustion Society of Japan
, The Heat Transfer Society of Japan
, Japan Society of Thermophysical Properties
, Japan Society of Mechanical Engineers