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J-GLOBAL ID:200902007078269584   整理番号:88A0046117

焼酎麹Aspergillus kawachiiからの耐酸性α-アミラーゼの精製と諸性質

Purification and some properties of acid-stable α-amylases from shochu koji (Aspergillus kawachii).
著者 (4件):
資料名:
巻: 51  号:ページ: 2495-2501  発行年: 1987年09月 
JST資料番号: G0021A  ISSN: 0002-1369  CODEN: ABCHA6  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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標記麹の抽出液からα-アミラーゼI,IIを精製した。分子量は...
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分類 (1件):
分類
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微生物酵素の生産 
引用文献 (20件):
  • 1) K. Iwano, S. Mikami and T. Shimada, Abstracts of Papers, Annual Meeting of the Agricultural Chemical Society of Japan, Sapporo, July, 1985, p. 111; S. Mikami, K. Iwano and S. Shiinoki, Abstracts of Papers, Annual Meeting of the Agricultural Chemical Society of Japan, Kyoto, April, 1986, p. 476.
  • 2) "Techniques for Shochu Making," The Brewing Society of Japan, Tokyo, 1983, p. 23.
  • 3) "The Annotation of the Official Method of Analysis of National Tax Administration Agency," 3rd Ed., The Brewing Society of Japan, Tokyo, 1974, p. 218.
  • 4) S. Shiinoki, S. Mikami, T. Ueki and T. Shimada, J. Brew. Soc. Japan, 80, 879 (1985).
  • 5) J. Wohlgemuth, Biochem. Z., 9, 1 (1908).
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