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J-GLOBAL ID:200902096846070043   整理番号:91A0122770

高栄養魚肉食品素材の開発に関する研究 VI 水中ミンス工法の採用による高栄養魚肉食品素材の品質の改良

Studies on development of highly nutritional fish meat for food stuff. VI. An attempt to improve the quality of highly nutritional fish meat for food stuff from sardine by introducing underwater mincing of raw material.
著者 (5件):
資料名:
巻: 56  号: 11  ページ: 1871-1876  発行年: 1990年11月 
JST資料番号: F0898A  ISSN: 0021-5392  CODEN: NSUGAF  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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新鮮なマイワシ筋肉を希アルカリ溶液中でミンスして得た懸濁液(...
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分類 (1件):
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動物性水産食品 
引用文献 (15件):
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