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J-GLOBAL ID:200902165362804478   整理番号:99A0813321

エタノールの味

Taste of Ethanol.
著者 (3件):
資料名:
巻:号:ページ: 139-144  発行年: 1999年08月 
JST資料番号: L0869B  ISSN: 1340-4806  CODEN: NNGAEW  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 文献レビュー  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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エタノールは酒類の主成分のひとつでありながら,ヒトにおける味...
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分類 (2件):
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その他の感覚  ,  人間に対する影響 
物質索引 (1件):
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引用文献 (26件):
  • 1) 高橋康次郎. 酒の成分と酒質の評価、食品衛生. 酒の科学. 朝倉書店. (1995) p.65-75.
  • 2) AMERINE MA. Principles of Sensory Evaluation of Foods. Academic Press. (1965)
  • 3) ROSSI JAJ. Flavor effects and adsorptive properties of purified fractions of grapeseed phenols. Am. J. Enol. Vitic.. (1966) vol.17, p.240-246.
  • 4) FISHER U. The effect of ethanol, catechin concentration, and pH on sourness and bitterness of wine. Am. J. Enol. Vitic.. (1994) vol.45, p.6-10.
  • 5) PICKERING GJ. The effect of ethanol concentration on the temporal perception on viscosity and density in white wine. Am. J. Enol. Vitic.. (1998) vol.49, p.306-318.
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タイトルに関連する用語 (2件):
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