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J-GLOBAL ID:200902208409348787   整理番号:06A0511937

大阪府下の市販食肉および食肉加工食品中のPCBおよび有機塩素系農薬の残留実態

Survey of PCB and Organochlorine Pesticide Residues in Meats and Processed Meat Products Collected in Osaka, Japan
著者 (4件):
資料名:
巻: 47  号:ページ: 127-135  発行年: 2006年06月25日 
JST資料番号: G0622A  ISSN: 0015-6426  CODEN: SKEZAP  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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35年間(1970~2004年),大阪府下で採取された食肉中...
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分類 (3件):
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農薬  ,  食品の汚染  ,  食肉一般 
物質索引 (12件):
物質索引
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引用文献 (19件):
  • 1) Araki, S. et al. eds., “Kankyo Kagaku Jiten”, Tokyo, Tokyo Kagaku Doujin Co., 1985, p. 749-750.
  • 2) Uemura, S., Kawamura, H., Tsuji, M., Tomita, S., Maeda, S., “Noyaku Dokusei No Jiten Kaiteiban”, Tokyo, Sanseido Publ. Co., 2002, p. 121-124, p. 183-186, p. 188-190, p. 239-244, p. 264-268.
  • 3) Suzuki, T., Ishizaka, T., Sasaki, K., Saito, Y., Hukuda, H., Pesticide residues in imported Australian meats. Shokuhin Eiseigaku Zasshi (J. Food Hyg. Soc. Japan), 30, 48-53 (1989).
  • 4) Kuwabara, K., Matsumoto, H., Murakami, Y., Nishimune, T., Sueki, K., Tanaka, R., Kashimoto, T., Contamination profile of some fish and shellfish by organochlorine compounds. Shokuhin Eiseigaku Zasshi (J. Food Hyg. Soc. Japan), 30, 359-366 (1989).
  • 5) Murakami, Y., Kuwabara, K., Matsumoto, H., Kajimoto, M., Nishimune, T., Sasaki, Y., Analysis of organochlorine pesticides in imported foods. Bull. Osaka Pref. Inst. Publ. Health (Ed. Food Hyg.), 26, 33-43 (1995).
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