文献
J-GLOBAL ID:200902208888945034   整理番号:05A0790139

氷蓄熱冷却式貯蔵庫による伊予柑の貯蔵とシステムの熱負荷特性の解析

Storage Characteristics and Heat Load Analysis of the Ice Storage Refrigeration System for Freshly Harvested Fruit and Vegetables
著者 (2件):
資料名:
巻: 67  号:ページ: 101-108  発行年: 2005年09月01日 
JST資料番号: G0975A  ISSN: 0285-2543  CODEN: NKIGA  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
抄録/ポイント:
抄録/ポイント
文献の概要を数百字程度の日本語でまとめたものです。
部分表示の続きは、JDreamⅢ(有料)でご覧頂けます。
J-GLOBALでは書誌(タイトル、著者名等)登載から半年以上経過後に表示されますが、医療系文献の場合はMyJ-GLOBALでのログインが必要です。
氷蓄熱冷却式の貯蔵庫を導入し,伊予柑を利用した貯蔵試験に基づ...
シソーラス用語:
シソーラス用語/準シソーラス用語
文献のテーマを表すキーワードです。
部分表示の続きはJDreamⅢ(有料)でご覧いただけます。
J-GLOBALでは書誌(タイトル、著者名等)登載から半年以上経過後に表示されますが、医療系文献の場合はMyJ-GLOBALでのログインが必要です。
,...
   続きはJDreamIII(有料)にて  {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=05A0790139&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=G0975A") }}
分類 (2件):
分類
JSTが定めた文献の分類名称とコードです
食品の冷凍・冷蔵  ,  冷凍機応用 
引用文献 (23件):
  • Editorial staff. Prevention of weight loss and long term storage of loquat using the wet air cooling system. Fresh Food System. 1999, 28, 8, 10-13
  • HIKIDA, Y. Fundamental characteristics and estimation of cooling performance of the ice storage refrigeration system for fresh produce. Kansai Branch Report of JSAM. 2001, 89, 138-141
  • HOSODA, H. Various factors affecting postharvest quality of vegetables. Shokuryo-food science and technology-National Food Research Institute, Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Japan. 1994, 32, 83-108
  • IZUMI, H. Changes in fruit quality of Satsuma mandarin during storage, after harvest from exterior and interior canopy of trees. J. Japan. Soc. Hort. Sci. 1990, 58, 4, 885-893
  • IJIRI, T. Pre-cooling and storage of fresh produce. Shokuryo-food science and technology-National Food Research Institute, Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries, Japan. 1994, 32, 61-64
もっと見る

前のページに戻る