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J-GLOBAL ID:200902245027470631   整理番号:07A0607417

冷凍生地ピザの品質に及ぼす親水性ゴムのレオロジー及び貯蔵への影響

Rheological and Storage Effect of Hydrophillic Gums on the Quality of Frozen Dough Pizza
著者 (5件):
資料名:
巻: 13  号:ページ: 96-102  発行年: 2007年05月 
JST資料番号: L2827A  ISSN: 1344-6606  CODEN: FSTRFS  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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ピザ生地用小麦粉のレオロジー指標に及ぼすアラビアゴム及びカル...
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分類 (1件):
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粉製品 
引用文献 (36件):
  • AACC. Approved Methods of the American Association of Cereal Chemists. 2000
  • AHMAD, I. Varietal differences in amino acid, composition, milling and baking properties of spring wheats. Ph. D. Thesis, Deptt. Food Tech., Univ. of Agric. 2001
  • AHMAD, M. Effect of Carboxymethyl Cellulose and Carrageenan on the Quality and Shelf Life of Wheat Bread. M. Sc. (Hons) Thesis, Deptt. Food Tech., Univ. of Agric. 2002
  • ASGHAR, A. Effect of polyols on quality and acceptability of frozen dough bread. Pak. J. Food Sci. 2005, 15, 1-2, 11-14
  • ASGHAR, A. Effect of carboxy methyl celluslose and gum Arabic on the stability of frozen dough for the bakery products. Turk. J. Biol. 2005, 29, 237-241
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