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J-GLOBAL ID:200902254290231926   整理番号:06A0356629

食肉・魚肉ソーセージ中のソルビン酸・亜硝酸根含有量及び3種類の加熱調理による濃度変化

Sorbic Acid and Nitrate Ion Concentrations in Eight Sausages, and Changes of the Concentrations of the Two Food Additives in a Sausage through Using Three Methods of Cooking
著者 (3件):
資料名:
巻: 46  ページ: 117-122  発行年: 2006年03月31日 
JST資料番号: X0205A  ISSN: 0916-0035  CODEN: WJDKEG  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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市販の食肉・魚肉ソーセージ8検体を試料とし,添加されているソ...
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分類 (1件):
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食品添加剤 
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