YASOKAWA Daisuke について
Hokkaido Food Processing Res. Center, Dep. of Food Biotechnology, 589-4 Bunkyodai Midorimachi, Ebetsu, Hokkaido ... について
MURATA Satomi について
Health Technol. Res. Center (HTRC), National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol. (AIST), Tsukuba-Nishi 3A ... について
IWAHASHI Yumiko について
National Food Res. Inst. (NFRI), National Food Res. Inst. National Agriculture and Food Res. Organization (NARO) ... について
KITAGAWA Emiko について
Health Technol. Res. Center (HTRC), National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol. (AIST), Tsukuba-Nishi 3A ... について
KISHI Katsuyuki について
Japan Pulp and Paper Res. Inst., Inc., Tokodai 5-13-11, Tsukuba, Ibaraki, 3002635, JPN について
OKUMURA Yukihiro について
Hokkaido Food Processing Res. Center, Dep. of Food Biotechnology, 589-4 Bunkyodai Midorimachi, Ebetsu, Hokkaido ... について
IWAHASHI Hitoshi について
Health Technol. Res. Center (HTRC), National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol. (AIST), Tsukuba-Nishi 3A ... について
Journal of Bioscience and Bioengineering について
Saccharomyces cerevisiae について
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微生物生理一般 について
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