MASUDA Taro について
Lab. of Food Quality Design and Dev., Div. of Agronomy and Horticultural Sci., Graduate School of Agriculture, Kyoto ... について
OTOMO Ryosuke について
Lab. of Marine Bioproducts Technol., Div. of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ. ... について
KUYAMA Hiroki について
Div. of Disease Proteomics, Inst. for Protein Res., Osaka Univ., 3-2 Yamadaoka, Suita, Osaka 565-0871, JPN について
MOMOJI Kyosuke について
Lab. of Marine Bioproducts Technol., Div. of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ. ... について
TONOMOTO Masashi について
Lab. of Marine Bioproducts Technol., Div. of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ. ... について
SAKAI Shota について
Lab. of Marine Bioproducts Technol., Div. of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ. ... について
NISHIMURA Osamu について
Div. of Disease Proteomics, Inst. for Protein Res., Osaka Univ., 3-2 Yamadaoka, Suita, Osaka 565-0871, JPN について
SUGAWARA Tatsuya について
Lab. of Marine Bioproducts Technol., Div. of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ. ... について
HIRATA Takashi について
Lab. of Marine Bioproducts Technol., Div. of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto Univ. ... について
Fish & Shellfish Immunology について
クルマエビ について
プロフェノールオキシダーゼ について
甲殻類 について
血漿 について
メラニン について