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J-GLOBAL ID:201402216970351331   整理番号:14A1065781

シイタケ(Lentinula edodes)の子実体および子実体形成後のほだ木におけるビタミンB12化合物の特性化

Characterization of vitamin B12 compounds in the fruiting bodies of shiitake mushroom (Lentinula edodes) and bed logs after fruiting of the mushroom
著者 (11件):
資料名:
巻: 55  号:ページ: 462-468  発行年: 2014年11月 
JST資料番号: W2406A  ISSN: 1340-3540  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: オランダ (NLD)  言語: 英語 (EN)
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市販の乾燥シイタケにおけるビタミンB12の含有量について調べ...
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分類 (3件):
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微生物の生化学  ,  ビタミンB群  ,  野菜とその加工品 
引用文献 (13件):
  • Bonnett R, 1963. The chemistry of the vitamin B12 group. Chemical Reviews 63: 573-605.
  • Institute of Medicine, 1998. Dietary reference intakes for thiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6, folate, vitamin B12, pantothenic acid, biotin, and choline. Institute of Medicine, National Academy Press, Washington.
  • Millet P, Guilland JC, Fuchs F, Klepping J,1989. Nutrient intake and vitamin status of healthy French vegetarians and nonvegetarians. American Journal of Clinical Nutrition 50: 718-727.
  • Pathare PM, Wilbur DS, Heusser S, Quadros EV, McLoughlin P, Morgan AC, 1996. Synthesis of cobalamin-biotin conjugates that vary in the position of cobalamin coupling. Evaluation of cobalamin derivative binding to transcobalamin II. Bioconjugate Chemistry 7: 217-232.
  • Resources Council, Science and Technology Agency, 1995. Standard tables of food composition in Japan vitamin K, B6, and B12 (in Japanese). Resource Council, Science and Technology Agency, Tokyo.
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