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J-GLOBAL ID:201502258913503445   整理番号:15A0166307

調製乳幼児用食品における保存温度がCronobacter sakazakiiの増殖に及ぼす影響

The Effect of Storage Temperature on the Growth of Cronobacter sakazakii in Prepared Powdered Infant Foods
著者 (5件):
資料名:
巻: 31  号:ページ: 204-208  発行年: 2014年12月31日 
JST資料番号: L1969A  ISSN: 1340-8267  CODEN: SHBIEA  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 短報  発行国: 日本 (JPN)  言語: 英語 (EN)
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分類 (3件):
分類
JSTが定めた文献の分類名称とコードです
分化,増殖,成長,生殖  ,  微生物に対する影響  ,  食品の汚染 
引用文献 (27件):
  • 1) Drudy, D., Mullane, N. R., Quinn, T., Wall, P. G. and Fanning, S.: Enterobacter sakazakii: An emerging pathogen in powdered infant formula. Food Safety, 42, 996–1002 (2006).
  • 2) Edelson-Mammel, S, G., Rorteous, M. K. and Buchanan, R. L.: Survival of Enterobacter sakazakii in a dehydrated powdered infant formula. J. Food Prot., 68, 1900–1902 (2005).
  • 3) Edelson-Mammel, S., Porteous, M. K. and Buchanan, R. L.: Acid resistance of twelve strains of Enterobacter sakazakii, and the impact of habituating the cells to an acidic environment. J. Food Sci., 71, M201–M207 (2006).
  • 4) Flores, J. P., Medrano, S. A., Sanche, J. S. and Fernandez-Escartin, E.: Two cases of hemorrhagic diarrhea caused by Cronobacter sakazakii in hospitalized nursing infants associated with the consumption of powdered infant formula. J. Food Prot., 74, 2177–2181 (2011).
  • 5) Friedemann, M.: Epidemiology of invasive neonatal Cronobacter (Enterobacter sakazakii) infections. Eur. J. Clin. Microbiol. Infect. Dis., 28, 1297–1304 (2009).
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