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J-GLOBAL ID:201602202779048321   整理番号:16A0277725

遺伝子組換え(耐熱性α-アミラーゼ産生)トウモロコシ3272に適したDNA抽出法の検討および系統特異的定量検知法の開発と性能評価

Selection of Suitable DNA Extraction Methods for Genetically Modified Maize 3272, and Development and Evaluation of an Event-Specific Quantitative PCR Method for 3272
著者 (10件):
資料名:
巻: 57  号:ページ: 1-6 (J-STAGE)  発行年: 2016年 
JST資料番号: G0622A  ISSN: 0015-6426  CODEN: SKEZAP  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: 日本 (JPN)  言語: 日本語 (JA)
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分類 (3件):
分類
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野菜とその加工品  ,  食品の分析  ,  遺伝子の構造と化学 
引用文献 (13件):
  • 1) James, C. Global Status of Commercialized Biotech/GM Crops: 2014. ISAAA Brief 49. Ithaca, ISAAA, 2014 (ISBN 978-1-892456-59-1)
  • 2) Hino, A. Safety assessment and public concerns for genetically modified food products: The Japanese experience. Toxicol. Pathol., 30, 126–128 (2002).
  • 3) Richardson, T. H., Tan, X., Frey, G., Callen, W., Cabell, M., Lam, D., Macomber, J., Short, J. M., Robertson, D. E., Miller, C. A novel, high performance enzyme for starch liquefaction. Discovery and optimization of a low pH, thermostable alpha-amylase. J. Biol. Chem., 277, 26501–26507 (2002).
  • 4) Johnson, B., Markham, T., Samoylov, V., Dallmier, K. Corn event 3272 and methods of detection thereof. Patent No. WO 2006/098952 A2, 2006.
  • 5) Kodama, T., Kuribara, H., Minegishi, Y., Futo, S., Watai, M., Sawada, C., Watanabe, T., Akiyama, H., Maitani, T., Teshima, R., Furui, S., Hino, A., Kitta, K. Evaluation of modified PCR quantitation of genetically modified maize and soybean using reference molecules: interlaboratory study. J. AOAC Int., 92, 223–233 (2009).
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