Condurso Concetta について
Department of Chemical, Biological, Pharmaceutical and Environmental Sciences, University of Messina, Messina, Italy について
Cincotta Fabrizio について
Department of Chemical, Biological, Pharmaceutical and Environmental Sciences, University of Messina, Messina, Italy について
Tripodi Gianluca について
Department of Chemical, Biological, Pharmaceutical and Environmental Sciences, University of Messina, Messina, Italy について
Sparacio Antonio について
Regional Institute of Wine and Oil, Palermo, Italy について
Giglio Dina Maria Letizia について
Regional Institute of Wine and Oil, Palermo, Italy について
Sparla Salvatore について
Regional Institute of Wine and Oil, Palermo, Italy について
Verzera Antonella について
Department of Chemical, Biological, Pharmaceutical and Environmental Sciences, University of Messina, Messina, Italy について
European Food Research & Technology について
果実【器官】 について
間引 について
ぶどう酒 について
ぶどう酒醸造 について
揮発性 について
芳香 について
芳香成分 について
ブドウ について
固相抽出 について
GC-MS分析 について
栽培品種 について
気候 について
熟度 について
フェノール類 について
色 について
果房 について
Vitis vinifera について
HS-SPME について
SPME-GC-MS について
地中海気候 について
Cluster thinning について
Syrah wine について
Volatile constituents について
Aroma compounds について
HS-SPME/GC-MS について
ぶどう酒 について
栽培品種 について
Vitis について
ワイン について