Li Xuejun について
State Key Laboratory of Crop Stress Biology in Arid Areas and College of Agronomy, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi 712100, People’s Republic of China について
Liu Tianhong について
State Key Laboratory of Crop Stress Biology in Arid Areas and College of Agronomy, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi 712100, People’s Republic of China について
Song Lijun について
State Key Laboratory of Crop Stress Biology in Arid Areas and College of Agronomy, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi 712100, People’s Republic of China について
Zhang Heng について
State Key Laboratory of Crop Stress Biology in Arid Areas and College of Agronomy, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi 712100, People’s Republic of China について
Li Liqun について
State Key Laboratory of Crop Stress Biology in Arid Areas and College of Agronomy, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi 712100, People’s Republic of China について
Gao Xin について
State Key Laboratory of Crop Stress Biology in Arid Areas and College of Agronomy, Northwest A&F University, Yangling, Shaanxi 712100, People’s Republic of China について
Food Chemistry について
サブユニット について
コムギ について
グルテン について
二次構造 について
微細構造 について
食品レオロジー について
小麦粉 について
ドウ について
β構造 について
ジスルフィド結合 について
食品分析 について
食品成分 について
蛋白質二次構造 について
βシート について
Wheat glutenin subunits について
Glu-A1 and Glu-D1 について
Secondary structure of gluten について
Micro structure について
Dough rheological behaviour について
粉製品 について
分子構造 について
コムギ について
Triticum について
グルテン について
二次構造 について
微細構造 について
高分子量 について
サブユニット組成 について