Kobayashi Yukihiro について
Department of Marine Biosciences, Tokyo University of Marine Science and Technology, Konan-4, Minato-ku, Tokyo 108-8477, Japan について
Kobayashi Yukihiro について
Course of Safety Management in Food Supply Chain, Tokyo University of Marine Science and Technology, Konan-4, Minato-ku, Tokyo 108-8477, Japan について
Yang Tao について
Course of Safety Management in Food Supply Chain, Tokyo University of Marine Science and Technology, Konan-4, Minato-ku, Tokyo 108-8477, Japan について
Yu Cheng-Tao について
Course of Safety Management in Food Supply Chain, Tokyo University of Marine Science and Technology, Konan-4, Minato-ku, Tokyo 108-8477, Japan について
Ume Chiaki について
Course of Safety Management in Food Supply Chain, Tokyo University of Marine Science and Technology, Konan-4, Minato-ku, Tokyo 108-8477, Japan について
Kubota Hiroyuki について
Course of Safety Management in Food Supply Chain, Tokyo University of Marine Science and Technology, Konan-4, Minato-ku, Tokyo 108-8477, Japan について
Shimakura Kuniyoshi について
Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Konan-4, Minato-ku, Tokyo 108-8477, Japan について
Shiomi Kazuo について
Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Marine Science and Technology, Konan-4, Minato-ku, Tokyo 108-8477, Japan について
Hamada-Sato Naoko について
Department of Marine Biosciences, Tokyo University of Marine Science and Technology, Konan-4, Minato-ku, Tokyo 108-8477, Japan について
Hamada-Sato Naoko について
Course of Safety Management in Food Supply Chain, Tokyo University of Marine Science and Technology, Konan-4, Minato-ku, Tokyo 108-8477, Japan について
Food Chemistry について
SDS-PAGE について
硬骨魚類 について
パルブアルブミン について
アレルゲン について
筋肉 について
筋肉タンパク質 について
免疫グロブリンE について
サケ について
スズキ類 について
マグロ について
食品アレルギー について
メカジキ について
数値化 について
食物アレルギー について
定量化 について
Allergen について
Fish allergy について
Parvalbumin について
Quantification について
SDS-PAGE について
蛋白質・ペプチド一般 について
SDS-PAGE について
魚 について
定量 について